Dashticz 3.9 - master

Dashticz, alternative dashboard based on HTML, CSS, jQuery

Moderators: leecollings, htilburgs, robgeerts

Lokonli
Posts: 2287
Joined: Monday 29 August 2016 22:40
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version:
Contact:

Dashticz 3.9 - master

Post by Lokonli »

Today I've released the new Dashticz 3.9 master version.

It contains functionality earlier released as beta version between April 10th, 2021 (v3.8.0) and February 10, 2022 (v3.8.11)

An overview of some highlights:
  • New weather blocks
    weather.jpg
    weather.jpg (35.43 KiB) Viewed 2709 times
  • Improved public transport block
    irailbebrussel.jpg
    irailbebrussel.jpg (21.01 KiB) Viewed 2709 times
  • Several graph related improvements, including support for displaying switch status
  • Dial support added for blinds
    dialblinds.jpg
    dialblinds.jpg (14.49 KiB) Viewed 2709 times
  • Scaling of frame content
  • Improved auto slide behavior
and several other smaller improvements and bugfixes.

A description of all changes can be found here:
https://dashticz.readthedocs.io/en/mast ... index.html

Upgrading

It's recommended to make a backup of your Dashticz folder first!

If you already running the master branch you can upgrade with the following command in the Dashticz folder:

Code: Select all

git pull
If you are running the beta branch and you want to switch to master, then use the following commands:

Code: Select all

git checkout master
git pull
In case you are upgrading from version 3.7.x or earlier and you used the automatic install, then I recommend to update the Dashticz Docker container as well by running the following commands after the upgrade:

Code: Select all

make stop
make start
I don't expect you'll encounter breaking changes when updating, however you may have to change some styling in custom.css for:
  • Dial ring coloring and font size
  • Public transport block
  • Calendar event styling
  • Weather block
The Dashticz documentation contains styling examples.
https://dashticz.readthedocs.io/
User avatar
heggink
Posts: 977
Joined: Tuesday 08 September 2015 21:44
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version: 12451
Location: NL
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by heggink »

Nice work! Many thanks.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Docker in Truenas scale, close to latest beta
DASHTICZ 🙃
RFXCOM, zwavejs2mqtt, zigbee2mqtt,
P1 meter & solar panel
Google home, Wifi Cams motion detection
Geofence iCloud, Bluetooth & Wifi ping
Harmony hub, Nest, lots more :-)
Doudy
Posts: 246
Joined: Tuesday 09 August 2016 9:09
Target OS: -
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by Doudy »

👍
RaspberryPi - RFLink - Zwave - WH2600
Domoticz : 2020.2 | Dashticz : V3.12 Master | dzvents : 3.0.2 | Python : 3.7.3
Jimster
Posts: 82
Joined: Tuesday 04 February 2020 11:42
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version: 2020.2
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by Jimster »

The amount of work you put in Dashticz is incredible. Thanks Lokonli!
User avatar
HenriM
Posts: 13
Joined: Wednesday 19 December 2018 23:53
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version: beta
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by HenriM »

I always had next settings for Nefit Easy and this shows nice 'dial' with correct value for my Nefit Easy (theromostat) device:

// Nefit Setpoint
blocks[nefit_easy] = {}
blocks[nefit_easy]['width'] = 3;
blocks[nefit_easy]['show_lastupdate'] = false;
blocks[nefit_easy]['type'] = 'dial';
blocks[nefit_easy]['showunit'] = true;
blocks[nefit_easy]['lastupdate'] = true;
blocks[nefit_easy]['flash'] = true;

However after this 3.9 update the dial for Nefit Easy shows wrong value.

When I remove 'dial' from above block the correct value is shown.
Lokonli
Posts: 2287
Joined: Monday 29 August 2016 22:40
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by Lokonli »

HenriM wrote: Friday 11 February 2022 18:47 I always had next settings for Nefit Easy and this shows nice 'dial' with correct value for my Nefit Easy (theromostat) device:

// Nefit Setpoint
blocks[nefit_easy] = {}
blocks[nefit_easy]['width'] = 3;
blocks[nefit_easy]['show_lastupdate'] = false;
blocks[nefit_easy]['type'] = 'dial';
blocks[nefit_easy]['showunit'] = true;
blocks[nefit_easy]['lastupdate'] = true;
blocks[nefit_easy]['flash'] = true;

However after this 3.9 update the dial for Nefit Easy shows wrong value.

When I remove 'dial' from above block the correct value is shown.
Can you post the Domoticz json output of the Nefit device:

Code: Select all

http://domoticz ip:port/json.htm?type=devices&rid=123
Replace 123 with the DOmoticz device id of your Nefit device.
User avatar
HenriM
Posts: 13
Joined: Wednesday 19 December 2018 23:53
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version: beta
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by HenriM »

The JSON output of my Nefit device is:

Code: Select all

ActTime	1644619552
AstrTwilightEnd	"19:41"
AstrTwilightStart	"06:09"
CivTwilightEnd	"18:23"
CivTwilightStart	"07:27"
DayLength	"09:46"
NautTwilightEnd	"19:03"
NautTwilightStart	"06:48"
ServerTime	"2022-02-11 23:45:52"
SunAtSouth	"12:55"
Sunrise	"08:02"
Sunset	"17:49"
app_version	"2022.1 (build 14166)"
result	
0	
AddjMulti	1
AddjMulti2	1
AddjValue	0
AddjValue2	0
BatteryLevel	255
CustomImage	0
Data	"15.0"
Description	""
Favorite	1
HardwareDisabled	false
HardwareID	7
HardwareName	"Nefit Easy"
HardwareType	"Nefit Easy HTTP server over LAN interface"
HardwareTypeVal	68
HaveTimeout	false
ID	"0010101"
LastUpdate	"2022-02-11 23:45:34"
Name	"Nefit Setpoint"
Notifications	"false"
PlanID	"2"
PlanIDs	
0	2
1	16
Protected	false
SetPoint	"15.0"
ShowNotifications	true
SignalLevel	"-"
SubType	"SetPoint"
Timers	"false"
Type	"Thermostat"
TypeImg	"override_mini"
Unit	1
Used	1
XOffset	"1904"
YOffset	"1849"
idx	"77"
status	"OK"
title	"Devices"
sailmich
Posts: 245
Joined: Wednesday 17 February 2016 22:55
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version: Beta
Location: Germany
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by sailmich »

Again great work, I'm happy, blinds are supported. I have percentage blinds. With the dials I just can open or close them. No way to set them somewhere in between. How can I solve that.
Have a nice day
User avatar
heggink
Posts: 977
Joined: Tuesday 08 September 2015 21:44
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version: 12451
Location: NL
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by heggink »

I have the same for both blinds and curtains. For each, I made a virtual device that triggers a script that sets the right percentage. Much easier than trying to slide by hand for me...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Docker in Truenas scale, close to latest beta
DASHTICZ 🙃
RFXCOM, zwavejs2mqtt, zigbee2mqtt,
P1 meter & solar panel
Google home, Wifi Cams motion detection
Geofence iCloud, Bluetooth & Wifi ping
Harmony hub, Nest, lots more :-)
Lokonli
Posts: 2287
Joined: Monday 29 August 2016 22:40
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by Lokonli »

sailmich wrote: Saturday 12 February 2022 8:02 Again great work, I'm happy, blinds are supported. I have percentage blinds. With the dials I just can open or close them. No way to set them somewhere in between. How can I solve that.
Have a nice day
Could you create a new topic for this? I'll answer there.
Lokonli
Posts: 2287
Joined: Monday 29 August 2016 22:40
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by Lokonli »

HenriM wrote: Friday 11 February 2022 23:47 The JSON output of my Nefit device is:

Code: Select all

ActTime	1644619552
AstrTwilightEnd	"19:41"
AstrTwilightStart	"06:09"
CivTwilightEnd	"18:23"
CivTwilightStart	"07:27"
DayLength	"09:46"
NautTwilightEnd	"19:03"
NautTwilightStart	"06:48"
ServerTime	"2022-02-11 23:45:52"
SunAtSouth	"12:55"
Sunrise	"08:02"
Sunset	"17:49"
app_version	"2022.1 (build 14166)"
result	
0	
AddjMulti	1
AddjMulti2	1
AddjValue	0
AddjValue2	0
BatteryLevel	255
CustomImage	0
Data	"15.0"
Description	""
Favorite	1
HardwareDisabled	false
HardwareID	7
HardwareName	"Nefit Easy"
HardwareType	"Nefit Easy HTTP server over LAN interface"
HardwareTypeVal	68
HaveTimeout	false
ID	"0010101"
LastUpdate	"2022-02-11 23:45:34"
Name	"Nefit Setpoint"
Notifications	"false"
PlanID	"2"
PlanIDs	
0	2
1	16
Protected	false
SetPoint	"15.0"
ShowNotifications	true
SignalLevel	"-"
SubType	"SetPoint"
Timers	"false"
Type	"Thermostat"
TypeImg	"override_mini"
Unit	1
Used	1
XOffset	"1904"
YOffset	"1849"
idx	"77"
status	"OK"
title	"Devices"
It is a Type: Thermostat and SubType: SetPoint. That should work, at least it works on my system.

Do you see a dial or a basic square block or something else ? (with dial type)
Which value is shown?
How did you define nefit_easy in CONFIG.js?
If you open DevTools in Chrome (Press F12), refresh Dashticz, and look into the console tab: which errors do you see?
User avatar
HenriM
Posts: 13
Joined: Wednesday 19 December 2018 23:53
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version: beta
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by HenriM »

Code: Select all

var nefit_easy                = 77;

// Nefit Setpoint
blocks[nefit_easy] = {}
blocks[nefit_easy]['width'] = 3;
blocks[nefit_easy]['show_lastupdate'] = false;
blocks[nefit_easy]['type'] = 'dial';
blocks[nefit_easy]['showunit'] = true;
blocks[nefit_easy]['lastupdate'] = true;
blocks[nefit_easy]['flash'] = true;
This is what my IOS app shows
https://eye-vision.homeip.net/wp-conten ... G_0593.PNG

This is what is shown in Dashticz with: blocks[nefit_easy]['type'] = 'dial';
https://eye-vision.homeip.net/wp-conten ... t_Easy.jpg

This is what is shown in Dashticz when I comment out: //blocks[nefit_easy]['type'] = 'dial';
https://eye-vision.homeip.net/wp-conten ... t_Easy.jpg

The JSON output of my Nefit device is:

Code: Select all

ActTime	1644658235
AstrTwilightEnd	"19:43"
AstrTwilightStart	"06:08"
CivTwilightEnd	"18:25"
CivTwilightStart	"07:26"
DayLength	"09:50"
NautTwilightEnd	"19:04"
NautTwilightStart	"06:46"
ServerTime	"2022-02-12 10:30:35"
SunAtSouth	"12:55"
Sunrise	"08:00"
Sunset	"17:50"
app_version	"2022.1 (build 14166)"
result	
0	
AddjMulti	1
AddjMulti2	1
AddjValue	0
AddjValue2	0
BatteryLevel	255
CustomImage	0
Data	"18.5"
Description	""
Favorite	1
HardwareDisabled	false
HardwareID	7
HardwareName	"Nefit Easy"
HardwareType	"Nefit Easy HTTP server over LAN interface"
HardwareTypeVal	68
HaveTimeout	false
ID	"0010101"
LastUpdate	"2022-02-12 10:30:19"
Name	"Nefit Setpoint"
Notifications	"false"
PlanID	"2"
PlanIDs	
0	2
1	16
Protected	false
SetPoint	"18.5"
ShowNotifications	true
SignalLevel	"-"
SubType	"SetPoint"
Timers	"false"
Type	"Thermostat"
TypeImg	"override_mini"
Unit	1
Used	1
XOffset	"1904"
YOffset	"1849"
idx	"77"
status	"OK"
title	"Devices"
In Console of Firefox I see next error of interest

Code: Select all

XML Parsing Error: not well-formed
Location: http://user:[email protected]:84/tpl/dial.tpl?22
Line Number 1, Column 1:
With previous version of Dashticz (with same CONFIG.js) it works correctly.

The P1 SmartMeter shows dial correctly.
User avatar
madpatrick
Posts: 659
Joined: Monday 26 December 2016 12:17
Target OS: Linux
Domoticz version: 2024.7
Location: Netherlands
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by madpatrick »

Hi,

I noticing problem with 1 page on my Dashticz since the recent update.
I've a frame for my LMS page, but it is not responding on the tablet any more.
I hear the click when i touch the tablet, but nothing is happening.
Opening the page on a normal browser works without problems

This my config

Code: Select all

buttons.slidehome 	= {
	key: "Home",
	width: 12, 
	title:"Home Screen",
	slide:1, 
	icon: 'fas fa-home'}

frames.slide4 = {frameurl:"http://192.168.1.1:9000/",  height: '540',scrollbars : false,  width:12}
columns['slide4_1'] = {blocks: [frames.slide4,buttons.slidehome], width: 12}
-= HP server GEN11 =- OZW -=- Toon2 (rooted) -=- Domoticz v2024.7 -=- Dashticz v3.14b on Tab8" =-
User avatar
madpatrick
Posts: 659
Joined: Monday 26 December 2016 12:17
Target OS: Linux
Domoticz version: 2024.7
Location: Netherlands
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by madpatrick »

Reply to my previous post.

It looks the problems is on every even page, page 2 & 4
If i make page 5 & 6 with the same slide, page 5 is working and 6 not


------------- UPDATE ----------

The parameter Slide_effect was the problem.
Don't know why, because i've this not changed for months
slide effect 'Cube' is the problem

Code: Select all

config['slide_effect'] = 'cube';
Changed this to 'Slide' and everything is working again
-= HP server GEN11 =- OZW -=- Toon2 (rooted) -=- Domoticz v2024.7 -=- Dashticz v3.14b on Tab8" =-
sailmich
Posts: 245
Joined: Wednesday 17 February 2016 22:55
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version: Beta
Location: Germany
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by sailmich »

Lokonli wrote: Saturday 12 February 2022 9:37
sailmich wrote: Saturday 12 February 2022 8:02 Again great work, I'm happy, blinds are supported. I have percentage blinds. With the dials I just can open or close them. No way to set them somewhere in between. How can I solve that.
Have a nice day
Could you create a new topic for this? I'll answer there.
Did it.
posting.php?mode=reply&t=38017#preview
Lokonli
Posts: 2287
Joined: Monday 29 August 2016 22:40
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by Lokonli »

HenriM wrote: Saturday 12 February 2022 10:35

Code: Select all

var nefit_easy                = 77;

// Nefit Setpoint
blocks[nefit_easy] = {}
blocks[nefit_easy]['width'] = 3;
blocks[nefit_easy]['show_lastupdate'] = false;
blocks[nefit_easy]['type'] = 'dial';
blocks[nefit_easy]['showunit'] = true;
blocks[nefit_easy]['lastupdate'] = true;
blocks[nefit_easy]['flash'] = true;
This is what my IOS app shows
https://eye-vision.homeip.net/wp-conten ... G_0593.PNG

This is what is shown in Dashticz with: blocks[nefit_easy]['type'] = 'dial';
https://eye-vision.homeip.net/wp-conten ... t_Easy.jpg

This is what is shown in Dashticz when I comment out: //blocks[nefit_easy]['type'] = 'dial';
https://eye-vision.homeip.net/wp-conten ... t_Easy.jpg

The JSON output of my Nefit device is:

Code: Select all

ActTime	1644658235
AstrTwilightEnd	"19:43"
AstrTwilightStart	"06:08"
CivTwilightEnd	"18:25"
CivTwilightStart	"07:26"
DayLength	"09:50"
NautTwilightEnd	"19:04"
NautTwilightStart	"06:46"
ServerTime	"2022-02-12 10:30:35"
SunAtSouth	"12:55"
Sunrise	"08:00"
Sunset	"17:50"
app_version	"2022.1 (build 14166)"
result	
0	
AddjMulti	1
AddjMulti2	1
AddjValue	0
AddjValue2	0
BatteryLevel	255
CustomImage	0
Data	"18.5"
Description	""
Favorite	1
HardwareDisabled	false
HardwareID	7
HardwareName	"Nefit Easy"
HardwareType	"Nefit Easy HTTP server over LAN interface"
HardwareTypeVal	68
HaveTimeout	false
ID	"0010101"
LastUpdate	"2022-02-12 10:30:19"
Name	"Nefit Setpoint"
Notifications	"false"
PlanID	"2"
PlanIDs	
0	2
1	16
Protected	false
SetPoint	"18.5"
ShowNotifications	true
SignalLevel	"-"
SubType	"SetPoint"
Timers	"false"
Type	"Thermostat"
TypeImg	"override_mini"
Unit	1
Used	1
XOffset	"1904"
YOffset	"1849"
idx	"77"
status	"OK"
title	"Devices"
In Console of Firefox I see next error of interest

Code: Select all

XML Parsing Error: not well-formed
Location: http://user:[email protected]:84/tpl/dial.tpl?22
Line Number 1, Column 1:
With previous version of Dashticz (with same CONFIG.js) it works correctly.

The P1 SmartMeter shows dial correctly.
On what kind of system/OS do you use Firefox?

The XML error is a bit strange. I don't see it on my system.

Could you create a dummy Thermostat device and dummy Temperature device in Domoticz and check whether they are displayed correctly in Dashticz? (as dial)

Can you also open the url you showed (http://user:[email protected]:84/tpl/dial.tpl?22) in a separate browser window, and post the output here?
User avatar
HenriM
Posts: 13
Joined: Wednesday 19 December 2018 23:53
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version: beta
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by HenriM »

I use Firefox on Windows 11, but the same happens on MacBook Air with Monterey 12.1.

This is the output of http://user:[email protected]:84/tpl/dial.tpl?22

Code: Select all

{{#*inline "dialitems"}}
    <div class="extra  {{animation}} {{#unless showvalue}}novalue{{/unless}}">
        {{#each info}}
        <div class="item {{this.addClass}} {{this.deviceStatus}}">
            &nbsp;
            {{#if this.label}}
                <div class="itemlabel">{{this.label}}</div>
            {{/if}}
            <div class="dataunit">
                {{#unless this.image}}
                <i class="{{this.icon}}"></i>
                {{else}}
                <img src="img/{{this.image}}">
                {{/unless}}                    
                <span class="data">{{this.data}}</span>
                <span class="unit">{{this.unit}}</span>
            </div>
            &nbsp;
        </div>
        {{/each}}             
    </div>
    {{#if lastupdate}} 
        <span class="info {{#unless hasSetpoint}}nosetpoint{{/unless}} {{animation}}">{{lastupdate}}</span>
    {{/if}}
{{/inline}}

{{#*inline "dialdevice"}}
    <span class="device {{animation}}" style="color:{{color}};">{{name}}</span>
{{/inline}}

<div class="dial {{size}} {{#if fixed}}fixed{{/if}} {{active}} {{addclass}} {{deviceStatus}}" style="font-size: {{fontsize}}px;--dial-color: {{rgba}};">
    <div class="slice {{#if split}}{{slice}}{{/if}} primary {{class}}">
        <div class="bar"></div>
        <div class="fill"></div>
    </div>
    <div class="dial-container">         
        <div id="face{{id}}" class="dial-face">
            <div class="dial-numbers">
                {{#if numbers}}       
                {{#each numbers as |number|}}
                <span class="number seg_{{../range}}_{{../numbers.length}}_{{@index}}">{{number}}</span>
                {{/each}}
                {{/if}}
            </div>
        </div>        
        {{#unless fixed}}
        <div class="draggable">
            <div class="dial-needle" style="--dial-color: {{color}};--needle-length: {{needleL}}px;--needle-width: {{needleW}}px;"></div>
        </div>
        {{/unless}}
        <div id="{{id}}" class="dial-center {{on}}" style="--dial-rgba: {{rgba}};{{#if onoff}}background: transparent; box-shadow: none;{{/if}}">
            {{#if controller}}
                <div class="dial-menu {{#if name}}hastitle{{/if}}">
                    <ul class="status" style="--dial-color: {{color}};">
                    {{#each options as |opt|}}
                        <li class="text" data-val="{{opt.val}}">{{opt.text}}</li>
                        {{/each}}
                    </ul>  
                </div>
                {{#if name}}
                    <div class="dial-menu-title-background"></div>
                    <div class="dial-menu-title" style="--dial-color: {{color}};">
                        {{name}}
                    </div>
                {{/if}}
            {{else if onoff}}
            <div class="dial-switch">   
                <input type="checkbox" {{checked}}>
                <div class="switch-face">
                        {{> dialdevice}}
                        {{#if showvalue}}
                            <i class="{{iconSwitch}} icon-off"></i>
                        {{/if}}
                        {{> dialitems}}
                </div>
            </div>

            {{else}}
            <div class="dial-display">
                {{> dialdevice}}
                {{#if showvalue}}
                    <div class="value-unit">
                        <span class="value" style="--dial-color: {{color}};">{{valueformat}}</span>
                        {{#if showunit}}
                            <span class="unit" style="--dial-color: {{color}};">{{unitvalue}}</span>
                        {{/if}}
                    </div>
                {{/if}}
                {{> dialitems}}
            </div>
            {{/if}}
        </div>
    </div>
</div>
I hope I will be able to provide results of dummy thermostat later this day.
Last edited by HenriM on Monday 14 February 2022 20:38, edited 1 time in total.
User avatar
HenriM
Posts: 13
Joined: Wednesday 19 December 2018 23:53
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version: beta
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by HenriM »

Later this day is very soon :D

My Temperature sensors (using Xiaomi) are showing correctly as Dial:
https://eye-vision.homeip.net/wp-conten ... ratuur.jpg

I have then created dummy Thermostat/Setpoint device in Domoticz:
https://eye-vision.homeip.net/wp-conten ... mostat.jpg

This also displays incorrectly in Dashticz (would expect value 20.5 (see above)):
https://eye-vision.homeip.net/wp-conten ... mostat.jpg

Seems something going wrong with Thermostat/Setpoint dial type with my system. I am using latest beta of Domoticz (2022.1 (build 14182). Domoticz runs on separate Raspberry Pi. I use Dashticz on my Debian Server (10 - Buster). I checked on Windows 11 and MacBook with Firefox and they both show it incorrectly.

In total I have 10 dial-types. Is it possible that something goes wrong in Dashticz regarding 'look-up' of the device?
Last edited by HenriM on Monday 14 February 2022 7:41, edited 2 times in total.
TroisSix
Posts: 92
Joined: Monday 11 January 2016 9:29
Target OS: -
Domoticz version: 2022.2
Location: France
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by TroisSix »

Hi Lokonli,
Thank you so much for all your work on Dashticz, it's vital for ma children and I (not waf enough for my wife, it will never be lol) 8-) 8-)

For information, I was on beta for several months and always up to date, and I just did an update of the bera today.
Since then, Dahsticz cannot be displayed on my iPad, did you changed anything vital bteween last beta -1 and the actual beta from today?

So I just changed to the master version, and all is working fine, I don't touch anything from now :lol:

Perhaps something important changed between last beta version -1 and last beta version?
I can do some tests if you want till you don't change the master :P
VM Debian - Domoticz stable v2024.7, RFXtrx433, Aeotec Z-Stick Gen5, Two APC
- rts: dio, oregon, somfy
- zwave: fibaro fgs212, aeotec smart switch, vision ZG8101
- IO Homecontrol: Velux Connexoon
- logitech harmony hub, philips hue, Pilot app.
Lokonli
Posts: 2287
Joined: Monday 29 August 2016 22:40
Target OS: Raspberry Pi / ODroid
Domoticz version:
Contact:

Re: Dashticz 3.9 - master

Post by Lokonli »

I made some changes to the development environment for the beta version. I'll do some more tests on iPad.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest